AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 26.6.2019

"Vapaudut vankilasta" -korttia ei voi käyttää monesti - Wiss helpottui voitosta

"Vapaudut vankilasta" -korttia ei voi käyttää monesti - Wiss helpottui voitosta

Voitto jätti mietittävääkin "Jallulle". (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves nousi kahdesti tappioasemasta ja väänsi lopulta tiistaisen kotiottelunsa KPV:ta vastaan 4-2-voitoksi.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss myöntää joukkueensa olleen kiipelissä. KPV johti kahdesti, mutta jäi tyhjin käsin. Jonain toisena päivänä tulos olisi saattanut kääntyä toisinpäin.

– Olen tulokseen totta kai todella tyytyväinen. Samalla kuitenkin osoitan osanottoni kokkolalaisille. He pelasivat hyvän ottelun ja silti voitimme 4-2. Tämä oli vähän niin kuin monopolipelin 'vapaudut vankilasta' -kortti meille. Niitä ei montaa kertaa pysty peräkkäin käyttämään, Wiss kuvailee.

Vastustaja oli ajoittain monella osa-alueella Ilvestä parempi, mutta lopulta kyse on vain ja ainoastaan maalintekokilpailusta.

– KPV tuli otteluun hieman uudistuneella pelisysteemillä. Ratkaisu sen puolustamiseen oli sinällään meille tuttu, mutta he olivat aktiivisia, liikuttivat hyvin palloa ja vaihtelivat painopistettä.

– Tiesimme heillä olevan hyvät erikoistilanteet ja keskitykset, mutta silti rikoimme tyhmillä alueilla. Onneksi saimme silti tarvittavat maalit. Voitto ei todellakaan tullut helpolla. Lopussa oloa voi kuvailla helpottuneeksi, Wiss toteaa.


VPS-Ilves Elisa Stadionilla lauantaina 29.6. klo 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia