AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 21.6.2019

KPV vahvisti rivejään - Byskata palaa Vihreään

KPV vahvisti rivejään - Byskata palaa Vihreään

Patrik Byskata palaa Vihreän riveihin. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiganousussa isossa roolissa pelannut Patrick Byskata palaa KPV:n miehistöön.

KPV:n oma kasvatti on harjoitellut joukkueen mukana jonkin aikaa ja muuttuneen tilanteen myötä "Patu" liittyy nyt sopimuspelaajien joukkoon. Byskata on pelannut 112 ottelua Veikkausliigaa ja 88 ottelua KPV:n paidassa.

- Siistii olla takas. Raskaan talven jälkeen on hieno palata keskuskentälle. On ollut vaikeeta katsoa vierestä kun muut on pelanneet liigaa Kokkolassa, mutta tämä on jalkapalloa ja olen ilonen etta saan nyt olla takaisin, Byskata kertoo sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

- Tällä kertaa tavoitteena on sarjapaikan uusiminen ja saadaan kyllä tehdä täysi työ sen eteen. Tarvitaan myös kokkolalaisten tuki ja on ollut mahtavaa seurata vierestä miten yleisö on löytänyt tällä kaudella Keskuskentälle, En ole vähään aikaan nähnyt ihmisten kävelevän vihreillä pelipaidoilla Kokkolan katuja pitkin. KPV merkkaa monelle tässä kaupungissa, Patu hehkuttaa.

KPV:n riveihin kaivattiin täydennystä mm. loukkaantumisten ja korttitilien täyttymisen vuoksi.

- Patu on harjoitellut joukkueen mukana toista viikkoa ja osoittanut että tuo joukkueen peliin ja päivittäisiin tapahtumiin paljon hyviä pelillisiä juttuja. Myös johtamisominaisuuksilla varustetuista pelaajista on ollut pientä puutetta ja Patu tuo ohjaamisellaan apua myös siihen, KPV:n valmentaja Niko Kalliokoski kertoo vahvistuksen taustoja.

KPV:n ja Byskatan sopimus on 1+1 vuotinen ja Byskata on pelikelpoinen välittömästi.


Ilves - KPV tiistaina 25.6. kello 18.30 Tammelassa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KPV:n tiedote
Lisää uutisia