AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 17.6.2019

​Vuorinen kehui VPS:n ilmettä: "Tänään se ei riittänyt"

​Vuorinen kehui VPS:n ilmettä: "Tänään se ei riittänyt"

Petri Vuorisen luotsaama VPS koki jälleen tappion maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS ei onnistunut katkaisemaan tappioputkeaan maanantaina.

Vaasalaisjoukkue koki kotonaan 1-2-tappion KuPS:lle. Sen myötä "Vepsu" on nyt jo viiden pelin tappioputkessa, joista yksi on Suomen Cupin välieräottelu toukokuulta.

VPS aloitti ottelun hyvin, mutta KuPS:n maalit lamauttivat joukkueen pelin hetkellisesti. Päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan Vepsulla oli pelissä useita hyviä jaksoja.

- Aloitimme hyvin, pääsimme riistoihin, nopeisiin hyökkäyksiin ja pääsimme laukomaan boksin sisältä. Emme tehneet maalia siinä ja KuPS pääsi mielestäni paremmin mukaan. Pikkasen helposti tietysti maalit tulivat. He pääsivät siinä ihan ennen puoliaikaa tekemään toisen vielä. Toisella puoliajalla jatkoimme sitä, mitä teimme ensimmäisellä jaksolla ja teimme vähän muutoksia. Saimme paineen KuPS:n päähän ja saimme yhden maalin aikaiseksi rangaistuspotkusta.

VPS loi painetta KuPS:n päähän toisella jaksolla, mutta tasoitusmaali jäi uupumaan. Vuorinen oli tyytyväinen joukkueensa ilmeeseen.

- Siinä oli joitain muitakin tilanteita, joissa pallo pomppi siinä aika lähellä, mutta emme enää saaneet sitä toista. Jos miettii hyviä asioita, niin ilme oli mielestäni hyvä tänään. Tämmöinen ilme pitää olla koko ajan näissä peleissä, jos meinaamme ottaa pisteitä. Tänään se ei riittänyt.


FC Inter-VPS Veritas Stadionilla tiistaina 25.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia