AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 17.6.2019

​Vaasasta voiton hakeneen KuPS:n pelaajatilanne paranee koko ajan

​Vaasasta voiton hakeneen KuPS:n pelaajatilanne paranee koko ajan

KuPS kaatoi VPS:n maanantaina Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS haki täyden pistepotin maanantaina Vaasasta, jossa VPS kaatui kuopiolaisten käsittelyssä maalein 2-1.

Voittonsa myötä KuPS nousi Veikkausliigan sarjataulukon kolmannelle sijalle.

- Hieno voitto. VPS aloitti pelin terävästi, mekin pääsimme hyvin peliin mukaan. Me teimme hienot maalit ja paikkoja oli muitakin. Toisen puoliajan alussa meillä oli sauma ratkaista peli, teimme virheen ja Vaasa pääsi peliin mukaan. Me puolustimme tiiviisti ja hoidimme homman. Se riitti tänään, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi voittopelin jälkeen.

Kotijoukkue VPS tarjosi nytkin tiukan vastuksen. Helpolla tulos ei keltapaidoille irronnut.

- Sarjatauon jälkeen tärkeintä oli päästä heti voiton makuun. Ensimmäinen puoliaika oli vieraissa ihan hyvä. Vaasan neljän alakerta vähän yllätti meitä, sillä me odotimme kolmen alakertaa. Peli alkoi vähitellen kulkea ja paikkoja alkoi tulla. Kolme pistettä oli tärkeintä tänään. Voitto oli kokonaisuus huomioiden ansaittu, me olimme tämän verran vastustajaa parempia. Aina on syytä olla tyytyväinen voittoon.

Lucas Rangelin ja keskikenttäpelaaja Issa Thiawin paluu pelaavaan kokoonpanoon on KuPS:lle iso asia jatkon kannalta.

- Meillä on nyt parempi tilanne pelaajien suhteen. Lucas ja Issa tulivat nyt takaisin. Tabi Manga pelasi hyvän ja vahvan pelin topparina ja pelikiellossa olleen Babacar Diallon poissaolo paikattiin. Tilanne paranee koko ajan, Honkavaara totesi.


KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla tiistaina 25.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia