AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 25.5.2019

​Eremenko vieraspelin tuloksesta: "Emme tietenkään ole tyytyväisiä"

​Eremenko vieraspelin tuloksesta: "Emme tietenkään ole tyytyväisiä"

Tasapelit ovat tulleet viime aikoina tutuksi Alexei Eremenkon valmentamalle SJK:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantainen tasapeli ei tyydyttänyt SJK:n päävalmentajaa Alexei Eremenkoa.

SJK jäi tasapeliin lauantaina Rovaniemellä, jossa pisteet jaettiin RoPS:n kanssa 1-1.

- Neljäs peli putkeen, kun emme pystyneet pitämään johtoamme. Molemmilla oli omat hallintajaksonsa. Emme tietenkään ole tyytyväisiä tasapeliin. Meillä on ollut liikaa tasapelejä. Toki yksi piste on kuitenkin parempi kuin ei mitään. Molemmat joukkueet halusivat voittaa, eikä kumpikaan ole tyytyväinen, sanoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ottelun jälkeen.

SJK oli matkassa yllättäen varsin siipirikkoisena, kun sivussa olivat muun muassa Mehmet Hetemaj, Jarkko Hurme, Boris Kadio, Serge Atakayi ja Dion Acoff. Vielä ennen ottelun alkua SJK vaihtoi pois kokoonpanosta José Nadsonin, joka oli alunperin merkitty avaukseen.

- Nadson ei ollut varma pystyykö hän pelaamaan, joten vaihdoimme (Joel) Meron tilalle. Mero ja (Ville) Tikkanen pelasivat toppariparina edellisessä Akatemian pelissä, molemmat pelasivat tänään kauden ensimmäisen liigapelinsä ja molemmat pelasivat hyvin. Totta kai valmentajana haluaisin pelata samalla kokoonpanolla, mutta tämän takia meillä on laaja materiaali. Nyt on vielä KuPS-ottelu, jonka jälkeen alkaa maajoukkuetauko, joka tulee tarpeeseen, jotta saamme pelaajia takaisin pelikuntoon, Eremenko selitti.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 2.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia