AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 22.5.2019

​KuPS:n maalivahti lainalle Mikkeliin

​KuPS:n maalivahti lainalle Mikkeliin

KuPS:n maalivahti Miika Töyräs siirtyy lainasopimuksella Mikkelin Palloilijoiden riveihin.

Kuopion Palloseuran maalivahti Miika Töyräs siirtyy lainapestille Mikkeliin. KuPS ja kakkosessa pelaava Mikkelin Palloilijat ovat sopineet pelaajan kahden kuukauden mittaisesta lainajaksosta, joka ulottuu heinäkuun viidenteen päivään saakka. Töyräs siirtyy jo tämän viikon aikana MP:n riveihin hankkiakseen arvokasta peliaikaa ja pelikokemusta miesten kovista sarjapeleistä.

MP tarvitsee maalivahtiapua joukkueen ykkösvahdin Sammy Ndjockin valmistautuessa lähtemään mahdollisiin maajoukkuetehtäviin kotimaahansa Kameruniin. Töyräs pelaa Mikkelissä Ndjockin maajoukkuereissun ajan ja palaa sen jälkeen takaisin Kuopioon.


KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla perjantaina 24.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia