AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2019

FC Lahden sankari kertasi maalejaan - ”Huusin hänelle montaa kertaa”

FC Lahden sankari kertasi maalejaan - ”Huusin hänelle montaa kertaa”

Kuva: Juha Tamminen

Erik Törnros teki FC Lahdelle kaksi maalia, kun HJK kaatui Lahden Stadionilla 3-0-lukemin.

FC Lahti meni Erik Törnrosin maalilla johtoon jo 12. minuutilla. Gael Etock lisäsi johtoa 24. minuutilla ja Törnros sinetöi loppulukemat toisen puoliajan alussa.

- On aina mukava tehdä maaleja ja me pelasimme tänään uskomattoman ottelun. Saimme upeaa tukea ja joukkueemme oli hyvin valmistautunut taistoon, Törnros hehkutti.

HJK loi myös useita vaarallisiakin maalipaikkoja ja hallitsi ottelua, mutta täysosumaa joukkue ei tänään onnistunut tekemään.

- Teimme maalin aikaisessa vaiheessa, olimme kahden maalin johdossa jo 25. minuutilla. Sen jälkeen oli normaalia antaa heidän pitää palloa. Me puolustimme todella hyvin tänään, kaikki 11 pelaajaa kentällä. Kontrolloimme mielestäni peliä vaikka meillä ei ollut palloa.

Omista osumistaan ruotsalaishyökkääjä oli luonnollisestikin iloinen.

- Ensimmäisessä näin kun Eemeli (Virta) sai pallon ja tiesin, etten ole paitsiossa. Toivoin, että hän näkee sen ja hän näki. Sen jälkeen piti vain saada hyvä kosketus palloon ja suuntaus kulmaan. Toisessa maalissa Jasinilla (Assehnoun) oli pallo laidalla. Hän kikkaili ja minä huusin hänelle montaa kertaa, että hänen täytyy laittaa pallo boksiin. Tänään hän teki niin ja teimme maalin. Erittäin hyvä syöttö Jasinilta, olen onnellinen.


FC Honka-FC Lahti Tapiolan urheilupuistossa maanantaina 27.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Ruudun lähetys
Lisää uutisia