AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 18.5.2019

"Isot pisteet jaossa" – Hongan kohtaaminen on Dani Hatakalle yhä erikoistapaus

"Isot pisteet jaossa" – Hongan kohtaaminen on Dani Hatakalle yhä erikoistapaus

Dani Hatakka kaipaa voittoja tasapelien jatkoksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa SJK isännöi FC Honkaa. SJK:ssa entisiä Honka-pelaajia on useita.

Jalkapallokasvatuksensa siellä ovat saaneet Dani Hatakka ja Maximo Tolonen. Moshtagh Yaghoubi pelasi Hongassa kaudet 2011-2013. Mehmet Hetemaj edusti Honkaa kaudella 2014, kunnes siirtyi kesän siirtoikkunassa Italian kolmannella sarjatasolla pelanneen Monzan riveihin.

Hongan kohtaamisessa on näille pelaajille luonnollisesti oma erikoismausteensa.

- Rakas kasvattajaseura vastassa. Aina kiva pelata heitä vastaan ja aina vähän ekstratunnelatausta on mukana. Ehkä silloin ensimmäisissä kohtaamisissa oli vähän enemmän ja nyt on jo tottunut, kun on aika monta peliä heitä vastaan jo pelannut, sanoo SJK:n puolustaja Dani Hatakka.

- Mielenkiintoinen peli on tulossa. Hekin ovat pelanneet aika paljon tasureita. Vähän samalla tavalla alkanut kuin meillä ja molemmille tässä on jaossa isot pisteet. Meillekin jäi vähän ikävä maku kahdesta edellisestä pelistä, kun ei voitettu. Tärkeä tietenkin, ettei häviä, mutta ei tasureilla pitkälle mennä, Hatakka jatkaa.

Toisaalta Hatakka näkee SJK:n pelissä tuloksellisestikin selkeää eteenpäinmenoa sitten alkuvuoden.

- Sinänsä toki hyvä merkki, että nyt otetaan näitä tasureita, kun talvella näytti, ettei saada niitäkään. Joten siinä mielessä kokonaisuutena on ihan hyvin mennyt ja pitää olla tyytyväinen. Ollaan menty eteenpäin.

- Meillä on hyvä joukkue ja laaja ryhmä, että ollaan voitu vähän kierrättää ja ollaan saatu vaihdosta tuoreita jalkoja. Tämän lisäksi pelaajia on riittänyt akatemiankin mukaan ja heilläkin on mennyt hyvin. Kaikki ovat saaneet tärkeitä minuutteja, arvioi Hatakka.


SJK-FC Honka OmaSp Stadionilla lauantaina 18.5. klo 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia