AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2019

​Maalivahtilupaus koettaa nollata maajoukkuekärjen: "Ei se minua pelota"

​Maalivahtilupaus koettaa nollata maajoukkuekärjen: "Ei se minua pelota"

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter isännöi perjantaina viime kaudella kolmanneksi Veikkausliigassa sijoittunutta KuPS:aa.

FC Inter on päässyt todella hyvään vireeseen. Takana on kolmen pelin voittoputki, jossa kaatui viime kauden mestari HJK, hopeajoukkue RoPS, sekä erittäin vahvasti alkukaudella pelannut IFK Mariehamn.

- Meillä on tuolla kova kentällinen heittää joka peliin. Jokainen yksilö tuo oman säväyksen joukkueeseen ja me ollaan kyllä erittäin hyvä joukkue tällä hetkellä ja pelataan hyvin yhteen, ylistää maalivahti Aati Marttinen.

Seuraavaksi FC Inter koettaa nujertaa viime kauden pronssijoukkue KuPS:n.

- KuPS on joukkue, joka pitää pitää pois maalipaikoilta. Tämä on semmoinen sarja, että jokainen joukkue on vaarallinen hyökkäyspäässä. KuPS:lla on mennyt välillä huonosti ja välillä hyvin, kuten jokaisella joukkueella. Ei voi viime viikon suorituksia verrata tulevaan peliin. Vanhat tulokset ei auta seuraavassa pelissä. Kova ja voitonhaluinen KuPS varmasti tulee Turkuun, Marttinen ennakoi.

21-vuotiaalle maalivahdille tulee tuttu hyökkääjä vastaan KuPS:n riveissä. Viime kaudella 16 liigamaalia ampunut Rasmus Karjalainen on noussut myös A-maajoukkueen vakiokalustoon.

- Me ollaan Rassen kanssa tuttuja. Oltiin armeijassa samaan aikaan ja treenattiin. Ei se minua pelota, että Rasse on maajoukkueessa. Suhtaudun hyökkääjiin aina samalla tavalla ja teen kaikkeni, että ei tule selän taakse palloa, Marttinen toteaa.

Perjantaisesta kohtaamisesta saattaa tulla maalirikas peli. Molemmilla joukkueilla on todella kova hyökkäyskalusto.

- Uskon, että tulee yleisöystävällinen peli, jossa on kosolti paikkoja ja tilanteita, Marttinen toteaa.

FC Inter-KuPS perjantaina 17.5. klo 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia