AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2019

"Olen todella ylpeä joukkueesta" – Vuorinen kiitti pelaajiensa taistelua

"Olen todella ylpeä joukkueesta" – Vuorinen kiitti pelaajiensa taistelua

Vepsu otti arvokkaan pisteen HJK:lta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS nousi vaikeasta tilanteesta viime hetkien osumalla tiistaina 1-1-tasapeliin HJK:ta vastaan ja käteen jäi paljon hyvää.

VPS on nyt pelannut viisi peräkkäistä tasapeliä. Aiemmissa otteluissa VPS on menettänyt johtoasemansa, mutta tänään se nousi tappioasemasta.

Päävalmentaja Petri Vuorinen oli erittäin ylpeä joukkueestaan ottelun jälkeen.

- Olen todella ylpeä joukkueesta. Meillä on nuoria pelaajia, jotka eivät ole pelanneet miesten pelejä ja pelaajia, jotka olivat Kolmosessa viime kaudella. Meillä on myös pelaajia, jotka eivät ole pelanneet ollenkaan lähes vuoteen.

- Toivon, että yleisö näkee, että nämä pelaajat oikeasti taistelevat tämän seuran puolesta. Uskon, että ne, jotka olivat paikalle, näkivät sen. Siitä kiitokset pelaajille ja joukkueelle, Vuorinen sanoi ottelun jälkeen.

VPS ansaitsi tasoitusmaalinsa, vaikka HJK hallitsikin pitkiä jaksoja pelissä. Vepsun nopeat hyökkäykset olivat jälleen vaarallisia. Joukkue ei ole vielä saanut kauden avausvoittoaan, mutta tappioita on kertynyt vasta yksi.

- HJK hallitsi peliä ensimmäisellä puoliajalla. Prässäsimme välillä ylhäältä ja pääsimme nopeisiin ja vaarallisiin hyökkäyksiin muutamia kertoja. Pääsimme käyttämään omia vahvuuksiamme nopeissa hyökkäyksissä ja niistä olisi voinut syntyä maaleja.

- Toisella jaksolla meillä oli rangaistuspotku ennen tasoitusta ja se kuvastaa sitä kuinka kovassa meidän pisteemme ovat tällä hetkellä. Olemme pelanneet hyviä jaksoja pelien sisällä ja se pitää muistaa tässä vaiheessa. Pisteitä ei ole riittävästi, mutta enemmänkin pisteitä voisi olla, kun katsoo mitä peleissämme on tapahtunut. Se pitää ottaa huomioon, Vuorinen kommentoi.


FC Honka-VPS Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 11.5. klo 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia