AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 4.5.2019

Mikko Hauhia jatkaa hurjaa putkeaan - tuleeko sunnuntaina jo 180 täyteen?

Mikko Hauhia jatkaa hurjaa putkeaan - tuleeko sunnuntaina jo 180 täyteen?

Mikko Hauhia - 179 ja lisää tulossa? (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden kapteeni Mikko Hauhian huikea "ever-present" -putki vain jatkuu ja Hauhia hakee sunnuntaina jälleen uutta tasalukemaa.

Elokuussa 2013 alkanut putki käsittää jo peräti 179 perättäistä täyttä ottelua ja näin ollen jos Hauhia nähdään sunnuntaina kentällä SJK:ta vastaan koko ottelun ajan, teräsmies saa täyteen 180 perättäistä Veikkausliigaottelua.

Hauhian edellä perättäisissä otteluissa on kaikkiaankin ainoastaan maalivahti Mikko Kavén, joka pelasi vuosina 2001-09 peräkkäin 217 Veikkausliigaottelussa. Ever present -listalla kaksikko on täysin omilla lukemillaan ainoina yli 100 ottelun.

Hauhian saavutus asettuu oikeisiin mittasuhteisiinsa, kun laskee että peräkkäisiä minuutteja Veikkausliigaotteluissa on ennen sunnuntaita kertynyt 16 110, mikä tarkoittaa 268,5 tuntia eli yli 11 vuorokautta peräjälkeen Veikkausliigaotteluissa – ja otteluiden lisäajat vielä tähän päälle.


FC Lahti-SJK Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 5.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia