AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 1.5.2019

KuPS:n Honkavaara tietää: "Täysin erilainen joukkue kuin aiempina vuosina"

KuPS:n Honkavaara tietää: "Täysin erilainen joukkue kuin aiempina vuosina"

Jani Honkavaaran KuPS kohtaa keskiviikkona IFK Mariehamnin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vapunpäivänä Veikkausliigassa pelataan yksi ottelu, kun IFK Mariehamn ja KuPS ottavat Ahvenanmaalla mittaa toisistaan.

IFK Mariehamnin ja KuPS:n väliset Veikkausliigapelit ovat aina olleet fyysisesti kovia voimainkoitoksia. Maarianhaminasta ei ole koskaan helppoa saavuttaa sarjapisteitä ja erittäin vaativa peli on jälleen kerran edessä.

IFK Mariehamn on noussut sarjan kärkipäähän hyvän pelaamisensa ansiosta, kuopiolaiset saivat avattua oman voittotilinsä perjantaina Rovaniemellä ja vahvaa menoa aiotaan jatkaa keskiviikkoillan liigaväännössä.

- IFK on nyt täysin erilainen joukkue kuin aiempina vuosina. Heillä on paljon uusia pelaajia ja uusi pelitapa. He ovat onnistuneet muutoksessaan ja IFK on nyt uudenlainen. IFK on vahva erikoistilannejoukkue, se on edelleen fyysinen ja nimivahva joukkue. Ehdottomasti me haluamme saada jatkoa omalle voittotilillemme. Me saimme Rovaniemeltä hyvän buustin omaan tekemiseemme ja se oli meille henkisesti iso voitto, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa seuransa verkkosivuilla.

IFK Mariehamn-KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 1.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia