AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2019

Eremenko huojentuneena voitosta: "Oli vaikea peli"

Eremenko huojentuneena voitosta: "Oli vaikea peli"

Kolme pistettä maistui "Jerelle". (Kuva: Juha Tamminen)

SJK puristi tiukan taistelun päätteeksi KPV:n tiistaina niukasti 1-0 ja nousi sarjataulukon kärkipaikalle.

SJK hallitsi ottelua pitkät tovit, mutta KPV taisteli antamatta tuumaakaan periksi, kunnes Matheus Batista onnistui tekemään ratkaisumaalin vajaa kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

- Oli vaikea peli, kun toinen lähti puolustamaan, iskemään vastahyökkäyksillä ja hakemaan erikoistilanteita. Me pääsimme tilanteisiin, ja saimme vetoja, mutta emme olleet tilanteissa tarpeeksi terävänä. Meillä on osa pelaajista aika väsyneitä, sillä meillä on raskas jakso takana, sanoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko pelin jälkeen.

- Tauon jälkeen me halusimme lisää juoksuja linjan taakse ja [Serge] Atakayi tekikin enemmän töitä hyökkäyspäässä ilman palloa. Ja lopulta hän sai hyvän syötön aikaan ja siitä syntyi maali.

Voitto oli kovan työn takana ja Eremenkosta oli aistittavissa, että parasta SJK:ta ei vappuaattona OmaSp Stadionilla nähty.

- Kolme pistettä on kuitenkin aina kolme pistettä ja nyt nousemme taas ylöspäin taulukossa.

- Meidän takana on kuitenkin joukkueita, joilla on vähemmän pelejä pelattuna, joten ei tässä vielä tunnu kärkipaikka miltään. Jatkamme työntekoa seuraavaa peliä kohti, Eremenko painotti.


FC Lahti-SJK Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 5.5. klo 18.30 Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia