AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 28.4.2019

"Kyse on itsestämme" – Riveiro haluaa nähdä parempaa Interiltä

"Kyse on itsestämme" – Riveiro haluaa nähdä parempaa Interiltä

Jose Riveiro odottaa Interiltä tasonnostoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter saa maanantaina vieraakseen Veritas Stadionille HJK:n ja haussa on pisteiden lisäksi hyvä esitys.

HJK on viimeisen kymmenen vuoden aikana voittanut peräti kahdeksan Veikkausliigan mestaruutta, mutta Turussa joukkueet ovat viime vuosina olleet varsin tasaväkisiä. Viimeisen viiden vuoden kahdeksasta kohtaamisesta Veritas Stadionilla molemmat ovat voittaneet kahdesti ja neljä kertaa peli on päättynyt pistejakoon. Myös maaliero näistä otteluista on tasan 13-13.

Vajaa kuukausi sitten pelattu Interin ja HJK:n kohtaaminen on vielä hyvin Interin päävalmentaja José Riveiron muistissa. Kauden avausottelussa Telia 5G Areenalla HJK vei pidemmän korren Evans Mensahin maaleilla lukemin 2-1.

Interin espanjalaisvalmentaja ei halua puhua huomisesta ottelusta mahdollisuutena revanssiin, sillä hänen mukaansa vastustajaa olennaisempaa on oman esityksen parantaminen.

– Tässä ei ole kysymys vastustajasta. Emme olleet kuukausi sitten Helsingissä pelatussa ottelussa tyytyväisiä omaan suoritukseemme, joten nyt meillä on mahdollisuus näyttää pystyvämme parempaan HJK:n kaltaista joukkuetta vastaan.

- Erityisesti kyse on meistä itsestämme ja siitä, että annamme itsellemme mahdollisuuden kolmeen pisteeseen, Riveiro painottaa.


FC Inter-HJK Veritas Stadionilla maanantaina 29.4. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia