AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 27.4.2019

Eremenko myönsi: "Ensimmäinen puoliaika kauden kenties heikointa peliä"

Eremenko myönsi: "Ensimmäinen puoliaika kauden kenties heikointa peliä"

Piste jäi hiukan kaivelemaan "Jereä". (Kuva: Juha Tamminen)

SJK haki perjantaina Pohjanmaan derbyssä pisteen VPS:n vieraana, vaikka pitkään näytti siltä, että kotiinviemisiä ei ole tulossa.

SJK oli pahoissa vaikeuksissa avausjaksolla ja VPS:n 1-0-taukojohto mairitteli ennemminkin seinäjokelaisia. Toisella jaksolla ja etenkin ottelun loppua kohden peli kuitenkin kääntyi ja SJK nousi tasoihin.

- Voin sanoa rehellisesti, että ensimmäinen puoliaika oli meiltä kenties tämän kauden heikointa peliä. Osaltaan siihen vaikutti muutamat vaihdot, joita jouduimme peliin lähtiessä tekemään. Väsymys, sillä olemme pelanneet monta peliä nyt lyhyessä ajassa.

- Mutta toinen puoliaika oli sitten parempi. Siinä me pelasimme enemmän omaa peliämme. Ensimmäisellä jaksolla emme prässänneet siten kuin meidän olisi pitänyt, sanoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko pelin jälkeen.

VPS sai osumansa hiukan onnekkaasti, mutta paikkoja vaasalaisilla oli enemmänkin.

- Lopulta kuitenkin yksi piste on parempi kuin ei mitään. Me olisimme halunneet tästä kuitenkin kolme pistettä ja se oli meidän tavoitteemme. Harmillinen oma maali ja täytyy myös myöntää, että Jesse Öst esitti muutaman todella tärkeän torjunnan.

- Mutta oli meilläkin omat paikkamme. Kerran lähes tyhjä maali, mutta emme saaneet siitä maalia, Eremenko harmitteli.


SJK-KPV OmaSp Stadionilla tiistaina 30.4. klo 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia