AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 26.4.2019

​Avausvoitto helpotus kuopiolaisille: "Jokainen käsitelty asia näkyi kentällä"

​Avausvoitto helpotus kuopiolaisille: "Jokainen käsitelty asia näkyi kentällä"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS otti kauden avausvoittonsa kaatamalla RoPS:n perjantaina Rovaniemellä maalein 1-0.

Rasmus Karjalainen laukoi voitto-osuman Ilmari Niskasen syötöstä ja kolme sarjapinnaa matkasi siten Kuopioon.

- Hyvältä tuntuu. Tätä me on jahdattu koko alkukausi. Joukkue teki ison työn ja hyvän suorituksen. Puolustus oli rautaa, Tabi Manga pelasi hyvän pelin ja Jere Hiltunen pelasi hyvän pelin. Kaikki pelasivat hyvällä tasolla, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi hienon voiton johdosta.

- Nyt me onnistuimme toivotusti. Pelissä oli hyvä balanssi, me puolustimme hyvin ja vastaiskuista pääsimme etenemään. Maalitilanteessa Ilmari ja Rasse pelasivat hyvää yhteispeliä, eikä Rasse noista tilanteista erehdy. Yksi paikka riitti voittoon. Voitto on ansaittu ja me loimme hyvää painetta RoPS-päätyyn jo ennen maalia. Meillä oli hyvä luotto siihen, että yksi maali tänään tehdään, päävalmentaja muistutti.

- Tyytyväinen pitää olla. Me pelasimme tänään tämän kauden toisen nollapelimme. Me teimme kovan työn, että saamme jätkät henkisesti ylös. Me pidimme päivällä hyvän palaverin, jossa me kävimme läpi sitä miltä KuPS tänään näyttää. Jokainen käsitelty asia näkyi kentällä ja me osoitimme henkistä kanttia, valmentaja totesi.

IFK Mariehamn-KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 1.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia