AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2019

​HIFK:n valmentaja iloitsi pistetilin avaamisesta: "Meillä on ollut vaikea alkukausi"

​HIFK:n valmentaja iloitsi pistetilin avaamisesta: "Meillä on ollut vaikea alkukausi"

HIFK hankki kauden avauspisteensä tiistaina HJK:n kustannuksella. (Kuva: Juha Tamminen)

Tasapeli Stadin derbystä maistui HIFK:n leirissä.

Sarjanousija Helsingin IFK pelasi tiistaina 1-1-tasapelin Helsingin paikalliskamppailussa eli Stadin derbyssä HJK:ta vastaan.

HIFK oli jäänyt kahdessa aiemmassa ottelussaan ilman maaleja. Nyt ensimmäinen rysä syntyi hyvään paikkaan.

- Aina on kivaa kun saa ottaa pisteitä Klubilta! Meidän maalissa pääsin jatkamaan palloa eteenpäin kulmasta, ja sitten Erikson oli kärppänä paikalla siinä. Muutenkin pelissä oli tänään paljon hyviä elementtejä meiltä. Tiedettiin, että Klubi tykkää pitää palloa omassa boksissaan, ja siinä oli sitten meidän mahdollisuus saada hyviä riistoja, ottelun parhaana palkittu HIFK:n keskikentän työmyyrä Jukka Halme sanoi.

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen oli luonnollisesti helpottunut piste- ja maalitilin avaamisen johdosta.

- Olen todella tyytyväinen tämän päivän tulokseen ja peliesitykseen. Meillä on ollut vaikea alkukausi, ja myös paljon epäonnea mukana kahdessa ensimmäisessä Veikkausliigaottelussa. Meillä oli kuitenkin mahdollisuudet tasapeleihin niin SJK:ta kuin FC Lahteakin vastaan. Tätä taustaa vasten on helppoa olla tyytyväinen siihen, että saimme pistetilin auki tänään. Pelasimme taas hyvän ja hyvin organisoidun ottelun taktisesta näkökulmasta. Tässä pelissä oli paljon sellaista, jota haluan nähdä pelissämme jatkossakin, ja jonka puolesta olemme tehneet työtä koko kevättalven. Haluan erityisesti mainita Erikson Carlosin peliesityksen, hän oli mielestäni meidän paras pelaaja tänään ja sai vihdoinkin myös ansaitsemansa maalin tehtyä. Lisäksi Nikolas Saira teki taas todella paljon töitä, ja oli luultavasti meidän eniten juossut pelaaja tänään, Thodesen sanoi.


HIFK-FC Honka Telia 5G Areenalla maanantaina 29.4. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia