AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 20.4.2019

Koskela manasi: "Tiedettiin mitä piti tehdä, mutta emme tehneet sitä tarpeeksi hyvin"

Koskela manasi: "Tiedettiin mitä piti tehdä, mutta emme tehneet sitä tarpeeksi hyvin"

Toni Koskela ei selitellyt tappiota. (Kuva: Pasi Heikkilä)

RoPS:n vierailu Maarianhaminassa jäi tuloksettomaksi, kun pitkään miesalivoimalla pelannut IFK Mariehamn nappasi voiton maalein 2-0.

RoPS pelasi ottelussa liki 65 minuuttia miesylivoimalla, mutta IFK iski avausjakson lopulla johtomaalin, mikä harmitti RoPS-luotsi Toni Koskelaa erityisesti.

- Onhan se erikoista, jos päästetään täysin identtinen maali, jollaisen vastustaja teki edellisessä ottelussaan, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskelakin päivitteli.

Toisella jaksollakaan RoPS ei onnistunut hyödyntämään ylivoimaansa. Wiklöf Holding Arenan nurmi tekee pelaamisesta enemmän kamppailua, mutta se ei tullut joukkueelle yllätyksenä. Siihen oltiin valmistauduttu.

- Oli selvää, että peli ratkeaisi irtopalloihin ja erikoistilanteisiin. Me tiedettiin, mitä pitäisi tehdä, mutta emme tehneet sitä tarpeeksi hyvin, Koskela myönsi.

Hyökkäsypelaaminenkin jätti parantamisen varaa.

- Olimme ylivoimalla. Pelin luonne ei näissä olosuhteissa juuri muutu ja maalipaikat olisi edelleen luotu avoimesta pelistä keskityksillä sekä pelaamalla palloa boksiin, Koskela ruoti.

- Silloin pitää olla vahvempia ykköspalloissa, sekä olla valmiina, mihin kakkospallot tippuvat. Siinä Maarianhamina oli meitä huomattavasti edellä.


RoPS - KuPS Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 26.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia