AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2019

IFK Mariehamnin Crawfordilta kehuja – "En ole koskaan kokenut tällaista yhteishenkeä"

IFK Mariehamnin Crawfordilta kehuja – "En ole koskaan kokenut tällaista yhteishenkeä"

Robbie Crawford on kotiutunut hyvin Maarianhaminaan.

IFK Mariehamnin riveihin alkuvuodesta liittynyt 26-vuotias skotlantilainen keskikenttäpelaaja Robert Crawford on päässyt nopeasti sisälle Grönvittin ryhmään.

Kotimaansa kenttien lisäksi Islannissa pelannut Crawford tuli Suomeen aluksi SJK:n testiin, mutta päätyi lopulta IFK-paitaan.

- Olen todella iloinen ollessani täällä. SJK:sta ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta viihdyn tosi hyvin Ahvenanmaalla ja erityisesti IFK:ssa. Meillä on tiivis ryhmä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, Crawford kehuu.

- En ole varmaan koskaan aiemmin pelannut joukkueessa, jossa on tällainen yhteishenki kuin meillä IFK:ssa on. Tuntuu että olemme pelanneet yhdessä vaikka kuinka kauan.

Crawford on lähtökohtaisesti hyökkäävä keskikenttäpelaaja, mutta on pelannut alkuvuodesta Daniel Sjölundin ollessa sivussa enemmän puolustavassa roolissa rakentamassa peliä.

- Me [Dajan kanssa] pelasimme yhdessä ensimmäisessä cupin pelissä Interiä vastaan, silloin olin hyökkäävämpi. Dajan loukkaantumisen myötä olen joutunut ottamaan askelen alaspäin keskikentällä, "Robbie" kertoo.

- Viihdyn kuitenkin hyvin siinä roolissa, enkä vierasta uusia tehtäviä. Sellaista jalkapalloilijan elämä on, pitää olla koko ajan valmis uusii haasteisiin.

IFK avaa kautensa maanantai-iltana HJK:n vieraana.

- On selvää, että meidän pitää olla nöyriä tehtävän edessä. HJK on hallitseva mestari ja IFK:n saldo vieraissa HJK:ta vastaan ei ole paras mahdollinen. Uskon että meillä on kuitenkin mahdollisuudet saavuttaa jotain ottelussa, jossa meillä ei ole mitään hävittävää.


HJK - IFK Mariehamn Telia 5G Areenalla maanantaina 8.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia