AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 7.4.2019

​KPV:n keskikentän voimahahmo viimein kunnossa: "Tavoite pelata paras Veikkausliigakausi"

​KPV:n keskikentän voimahahmo viimein kunnossa: "Tavoite pelata paras Veikkausliigakausi"

Sebastian Mannström on pelannut pitkän ja komean uran Veikkausliigassa. Sunnuntaina keskikenttämies aloittaa kymmenennen liigakautensa.

Mannström oli pitkällä sairauslomalla jalkavamman takia. Onneksi keskikenttämiehellä oli pitkä preseason aikaa kuntouttaa itseään ja mies on valmiina Veikkausliigakauden starttiin.

- Tuntunut paremmalta ja paremmalta koko ajan. Kaksi kuukautta pystynyt täyspainoisesti harjoittelemaan ja saanut pelejäkin alle. Joka päivä tuntuu paremmalta. Odottavin fiiliksin sunnuntaita kohden, Mannström toteaa.

Kokeneena kehäkettuna Mannström on seurannut ilolla, millainen joukkue Kokkolaan on saatu koottua Veikkausliigakaudelle 2019.

- Joukkueena saatu hyviä jätkiä sisälle. Hyvä sekoitus nuorta ja kokeneempaa liigapelaajaa. Meillä tulee olemaan mielenkiintoinen joukkue tällä kaudella.

Joukkueena KPV lähtee uusimaan sarjapaikkaa. Henkilökohtaisella tasolla Mannströmillä on kaudelle kovat tavoitteet.

- Toivoisi tietysti, että pystyisi parantaa joka vuosi ja kehittyä koko ajan. Henkilökohtaisella tasolla tavoite on pelata parhaan Veikkausliigakauden mitä olen pelannut. Siihen pyritään ja katsotaan seitsemän kuukauden kuluttua mikä tulos on, Mannström paaluttaa.


KPV - Ilves OmaSp Stadionilla Seinäjoella sunnuntaina 7.4. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia