AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 5.4.2019

"Kaikki mahdollisuudet kolmen joukkoon" – SJK-toppari Nadson luottavaisena

"Kaikki mahdollisuudet kolmen joukkoon" – SJK-toppari Nadson luottavaisena

Jose Nadson odottaa luottavaisena lauantaina avausottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK avaa Veikkausliigakautensa lauantaina kotiottelulla, kun vieraaksi OmaSp Stadionille saapuu HIFK.

Alkuvuosi ei SJK:lta ole sujunut täysin odotetusti, mutta Veikkausliigakauden avauksen alla joukkueesta henkii vahva usko. Luottavaisin mielin kauteen lähtee myös SJK:n kokenut keskuspuolustaja José Nadson, joka on mukana myös joukkueen kapteenistossa.

- Olemme harjoitelleet todella kovaa, että voittaisimme avausottelun lauantaina. Toivon, että pystymme aloittamaan kauden voitolla ja mielestäni meillä on kaikki ominaisuudet siihen, sanoo Nadson.

Veikkausliigadebyyttinsä tekevä 34-vuotias toppari solmi SJK:n kanssa sopimuksen maaliskuun alussa, eikä vastustajia tunne vielä kovin tarkkaan, mutta uskoo oman joukkueensa mahdollisuuksiin.

- Meillä on hyvä joukkue ja kaikki mahdollisuudet olla kolmen parhaan joukossa tällä kaudella. En ole nähnyt niin paljoa muita joukkueita, mutta kun katson meidän joukkuetta, niin meillä on täällä hyviä pelaajia ja nimenomaan paljon hyviä nuoria pelaajia.

- En pane niin paljoa painoa harjoituspelien tuloksille, sillä se on ihan eri asia, kun aletaan pelaamaan tosipelejä. Silloin kaikki antaa itsestään kaiken. Erityisesti kun pelaamme kotona, sanoo Nadson.


SJK-HIFK OmaSP Stadionilla lauantaina 6.4. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia