AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 22.3.2019

VPS vahvisti maalivahtiosastoaan - Eriksson sopimukseen

VPS vahvisti maalivahtiosastoaan - Eriksson sopimukseen

Fille VPS-maalilla kaudella 2014. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalivahti Karl-Filip Eriksson ja Vaasan Palloseura ovat solmineet tulevan kauden kattavan sopimuksen.

Eriksson oli Vepsun mukana lyhyellä sopimuksella jo aiemmin tänä talvena. Kakkosessa pelannutta Närpes Kraftia viime kaudella edustanut Eriksson on tuttu mies Vepsun seuraajille. 25-vuotias maalivahti pelasi Raidassa viimeksi kaudella 2015.

- Tuntuu hyvältä olla takaisin täällä. Aiemmin täällä ollessani minulla oli paljon loukkaantumisia ja en päässyt pelaamaan paljoa. Viime vuonna pelasin Kraftissa Kakkosessa, mutta se oli aika huono kausi joukkueelta, "Fille" sanoo.

VPS on koko pre-seasonin ajan harkinnut eri vaihtoehtoja maalivahtiosaston täydentämiseen. Eriksson on seuralle tuttu pelaaja, jota valmennusjohto pääsi näkemään myös harjoituksissa jo aiemmin tänä talvena. Maalivahti on luottavainen valmiudestaan liigatasolle.

- Vepsuun on helppo tulla, koska tunnen melkein kaikki täällä. Mielestäni olen valmis liigapeleihin, mutta totta kai tarvitsen treenejä ja pelejä lisää alle. Nyt olen ollut kaksi viikkoa ilman pallotreenejä. Treenejä pitäisi saada vielä lisää, Närpiöstä kotoisin oleva Eriksson sanoo.

Päävalmentaja Petri Vuorinen näkee Erikssonin joukkueeseen liittymisen erittäin tärkeänä. Eriksson tuo lisää sisäistä kilpailua joukkueen maalivahtiosastolle.

- Se mitä Fillen pitää tuoda tähän ehdottomasti, on kilpailu ykkösmaalivahdin paikasta. Tänään treeneissä häneltä nähtiin jo todella hienoja torjuntoja. Hän on ulottuva maalivahti, jonka pitää tuoda se kilpailu päivittäiseen tekemiseen. Tämä on Fillen jalkapallouraa ajatellen erittäin tärkeä kausi. Tämä on hänelle iso vuosi ja kaikki pitää pistää likoon, kommentoi Vuorinen.

Eriksson on heti mukana kokoonpanossa huomisessa OLS-ottelussa. Elisa Stadionilla pelattava harjoitusottelu VPS-OLS alkaa klo 15:45. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Lisää uutisia