AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.08 // 1.3.2019

​Viisumiasiat kunnossa - KuPS sai tärkeän palasen mukaan Turkista

​Viisumiasiat kunnossa - KuPS sai tärkeän palasen mukaan Turkista

KuPS:aan palannut Babacar Diallo on vihdoin Suomessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Babacar Diallo liittyy jälleen Kuopion Palloseuran riveihin.

Puolustaja Babacar Diallo on saapunut Kuopioon. Pelaajan viisumiasiat saatiin järjestymään asianmukaiseen kuntoon ja Diallo pääsi matkustamaan tämän viikon keskiviikkona samalla lennolla KuPS-joukkueen mukana Turkista Kuopioon. Toppari pelasi KuPS:ssa kaksi erinomaista Veikkausliigakautta (2015 ja 2016) ja palaa tuttuun kaupunkiin positiivisin odotuksin.

- On hienoa olla jälleen täällä ja tunnelma on hyvä. Pelasin täällä kaksi kautta ja niistä vuosista jäi minulle hyvät muistot. Toivottavasti tämä vuosi on parempi. Joukkueessa on muutamia tuttuja pelaajia jäljellä, puolustaja toteaa.

Kuopion Palloseura leireili kaksi viikkoa Turkissa. Diallo matkusti viime viikonloppuna kotimaastaan Senegalista Turkkiin ja pääsi seuraamaan muutaman päivän ajan läheltä KuPS:n harjoittelua paikan päällä erinomaisissa olosuhteissa.

Diallo piti näkemästään.

- Näin Turkissa paljon hyviä asioita. Joukkue pelaa hyvää jalkapalloa ja liikuttaa palloa hyvin. Puolustus on vahva ja hyökkäyksessä on paljon potentiaalia.Tärkeintä on, että joukkueen yhteishenki on vahva. Se toivottavasti auttaa meitä hyviin asioihin tämän kauden aikana, Diallo toivoo.

Hän liittyy KuPS:n harjoitusvahvuuteen ja jatkaa tiivistä valmistautumistaan kohti lähestyvää Veikkausliigakautta.

Lisää uutisia