AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2019

Kokenut toppari palasi KuPS-paitaan - ”Toivottavasti teen myös maaleja!”

Kokenut toppari palasi KuPS-paitaan - ”Toivottavasti teen myös maaleja!”

Kuva: Juha Tamminen

Babacar Diallo on palannut KuPS:n riveihin pelattuaan kaksi kautta Itävallan pääsarjassa. Joukkue leireilee parhaillaan Turkissa.

Babacar Diallo kirjoitti kuukausi sitten KuPS:n kanssa kauden 2019 kattavan sopimuksen ja on nyt liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen. 29-vuotias edusti seuraa edellisen kerran kausilla 2015 ja 2016.

- KuPS on kuin perhe, yhteishenki on todella hyvä. Keskustelin valmentajan kanssa ja hän kertoi, mitä hän aikoo tehdä kauden aikana. Tänne paluu on minulle hyvä haaste ja haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin pystyn. Toivon todella, että pystymme tekemään hienoja asioita. Olen seurannut KuPS:ia viimeiset kaksi vuotta ja he ovat pärjänneet hyvin, hopea ja pronssi. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta niin, että voitamme kultaa, Diallo perustelee paluutaan.

- Rehellisesti sanottuna en ole vielä parhaassa mahdollisessa kunnossa, mutta en usko, että siihen menee kauan. Toivottavasti kymmenen päivän tai kahden viikon päästä. Olen harjoitellut, mutta yksin harjoittelu tai joukkueen kanssa ovat eri asioita. Olen valmis, kun kausi alkaa.

KuPS voitti viime syksynä Veikkausliigan pronssia. Diallo toivoo joukkueen pärjäävän myös tällä kaudella.

- Keskuspuolustajan odotan, että päästämme mahdollisimman vähän maaleja. Toivottavasti teen myös maaleja! Toivon todella, että pystymme saavuttamaan hyviä asioita ja sijoittumaan niin korkealle sarjataulukossa kuin mahdollista. Jalkapallossa kuuluu myös pitää hauskaa, eli toivottavasti meille tulee hauskoja aikoja.

Lähde: KuPS TV
Lisää uutisia