AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 14.2.2019

Ilves-hyökkääjä pelikunnossa huhtikuun alussa?

Ilves-hyökkääjä pelikunnossa huhtikuun alussa?

Viime syksynä polvensa loukannut Ilveksen hyökkääjä Tiemoko Fofana lähestyy seuran verkkosivujen mukaan pelikuntoa.

Hänen kuntoutuksensa on edennyt siihen pisteeseen, että lopputarkastus on suoritettu ja lääkäriltä on saatu lupa täysipainoiselle paluulle joukkueharjoituksiin. "Fofalle" suoritetut lihasvoima- ja nopeustestit osoittavat, että hänen voimatasonsa ja nopeusominaisuutensa ovat tällä hetkellä samalla tasolla kuin ennen viime syksyistä loukkaantumista.

"Fofa" on jo osallistutunut joihinkin joukkueen pallollisiin harjoituksiin muutaman viikon ajan, mutta kaikki kontaktia sisältävät harjoitukset on vielä toistaiseksi jätetty väliin. Seuraavan kahden-kolmen viikon aikana hänen harjoituskuormaansa ja osallistumistaan täysipainoisesti kaikkiin joukkueharjoituksiin lisätään asteittain.

Mikäli kaikki menee suunnitellusti, on hän täysin pelikuntoinen Veikkausliigan alkaessa huhtikuun alussa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia