AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.40 // 2.10.2018

KuPS:n luottopelaaja jatkaa seurassa myös ensi kauden

KuPS:n luottopelaaja jatkaa seurassa myös ensi kauden

Reuben Ayarnan ura jatkuu KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on käyttänyt Reuben Ayarnan pelaajasopimukseen sisältyneen option Veikkausliigakaudesta 2019.

Sopimusoption käyttämisen myötä Ayarna, 32, jatkaa kuopiolaisjoukkueen riveissä myös kaudella 2019.

Kokenut keskikenttäpelaaja Ayarna siirtyi KuPS:n riveihin elokuussa Veikkausliigassa niin ikään pelaavasta SJK:sta. Ayarna on ehtinyt pelaamaan Kuopion Palloseuran riveissä toistaiseksi kahdeksan ottelua, joissa on syntynyt yksi maali.

Ghanalaisen Ayarnan vaikutus KuPS:n pelaamiseen on ollut merkittävä. Savolaisseura oli pelannut Veikkausliigassa 21 ottelua pistekeskiarvolla 1,38 pistettä/ottelu, mutta Ayarnan saapumisen jälkeen kuopiolaisjoukkueen pistearvo yhdeksässä ottelussa on peräti 2,22 pistettä ottelua kohden.

Myös Jere Hiltunen, 19, jatkaa KuPS:n riveissä. KuPS on käyttänyt pelaajan sopimukseen sisältyneen option. Keskikenttäpelaaja teki tällä kaudella vahvan sisääntulon KuPS:n edustusjoukkueeseen ja Veikkausliigadebyytti tapahtui 22.5. pelatussa ottelussa VPS:ää vastaan. Hiltunen on pelannut tällä kaudella yhteensä yhdeksän Veikkausliigaottelua.


KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 7.10. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia