AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 21.8.2018

PS Kemi puhaltaa yhteen hiileen - "Jokainen pelaaja on sitoutunut täysin"

PS Kemi puhaltaa yhteen hiileen - "Jokainen pelaaja on sitoutunut täysin"

PS Kemi haluaa jatkaa juhlia Veikkausliigassa myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemin järjestyksessään toinen perinteinen Pelipäivän aamiainen -tilaisuus pidettiin tiistaina Hotelli-ravintola Merihovissa. Heinäkuussa aloitetun uuden perinteen tarkoituksena on pitää seuran yhteistyökumppanit kartalla sen suhteen mitä seurassa tapahtuu.

PS Kemin varapuheenjohtaja Maarit Pulkkisen vetämässä tilaisuudessa joukkueen edustajat, kapteeni Juho Mäkelä ja maalivahti Mikko Vilmunen painottivat, että joukkueen ainoa tavoite on keskittyä täysin omaan tekemiseen ja raapia niin paljon pisteitä, että sarjapaikka Veikkausliigassa säilyy. Mäkelän mukaan joukkueessa ja seurassa tapahtuneet muutokset ovat olleet yksi olennainen osa sitoutumisprosessia.

– Tunnelma joukkueen sisällä on erittäin hyvä ja luottavainen. Jokainen pelaaja on sitoutunut täysin tavoitteen saavuttamiseen ja tekemään töitä sata lasissa sen eteen, Mäkelä korosti PS Kemin verkkosivujen mukaan.

Viime sunnuntain HJK-ottelun parhaana pelaajana palkittu Vilmunen painotti, että yksituumainen asenne oli keskeinen tekijä seurahistorian ensimmäisen pisteen ryöväämisessä HJK:n kotikentältä.

Yhteistyökumppaneiden edustajat puolestaan kertoivat arvostavansa pelaajien sitoutuneisuutta joukkueeseen ja sen tavoitteisiin sekä läsnäoloa aamiaistapahtumassa.

PS Kemi korostaa kaikessa toiminnassaan yhteisöllisyyttä, joka nojaa harvinaisen laajaan vapaaehtoistoimintaan, joka on yksi seuran toiminnan kivijaloista. Yksi yhteisöllisyyttä tukevista tekijöistä ovat Treenitreffit -tapahtumat. Tällä viikolla pidettävä seuran sisäinen Treenitreffit -tapahtuma pidetään paikallisessa elokuvateatteri Kino Pirtissä uutuuselokuvan merkeissä. Mukaan on kutsuttu niin pelaajat kuin seuran vapaaehtoisväkikin.

Tilaisuudessa yhteistyökumppaneille esiteltiin myös työhyvinvointiin liittyviä palveluita, joita seura on lähtenyt tuotteistamaan. Lisäksi seura etsii lisää uusia palvelukokonaisuuksia.


PS Kemi-SJK Sauvosaaren kentällä lauantaina 25.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia