AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 20.8.2018

"Kaikki puhaltavat yhteen hiileen" - Wiss kiitteli Ilves-esitystä

"Kaikki puhaltavat yhteen hiileen" - Wiss kiitteli Ilves-esitystä

"Jallu" kiitteli uudempienkin pelaajien panosta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves piti kiinni johtoasemastaan maanantaina SJK:n vieraana ja voitto lopulta niukasti 3-2.

Voiton myötä Ilves nousi jo neljän pisteen päähän mitalisijoituksista. Päävalmentaja Jarkko Wiss oli peli-ilmeeseen sangen tyytyväinen, vaikka johto-asema olikin sulaa lopussa.

– Mieltäni lämmitti se, miten tulimme tähän otteluun. Prässäsimme korkealta ja olimme aktiivisia. Teimme rohkeasti aloitteita pallollisena, Wiss kertaa.

– Erinomainen otteemme sitten hieman herpaantui toisella jaksolla, mikä on tyypillistä nuorelle joukkueelle. Osoitimme tiukan paikan tullen kuitenkin myös henkistä vahvuutta ja laitoimme kroppaa likoon. Tiukille meni ja hieno voitto.

Moni pyyteetöntä ja väsymätöntä työtä kauden aikana tehnyt pelaaja sai tänään onnistumisia alle.

– Oli hienoa nähdä onnistumisia esimerkiksi Ilarilta. Hän on pelannut koko kauden melko pienillä minuuttimäärillä vaihtopelaajana, mutta nyt ensimmäistä kertaa avauksessa ja hieno maali. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen tuntuu varmasti hyvältä.

– Kokonaisuudessaan tämä peli oli kuitenkin hyvä nimenomaan kollektiivisena esityksenä. Tuki löytyi kaverille, puhetta oli paljon ja halusimme tehdä töitä kimpassa. Joukkueesta lähtee pelaajia, mutta pelipaidan päälleen pukevat pistävät kaiken likoon ja puhaltavat yhteen hiileen, Wiss toteaa.


Ilves - TPS Tammelan stadionilla lauantaina 25.8. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia