AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2018

Boris Kadio liittyy SJK:n mukaan

Boris Kadio liittyy SJK:n mukaan

SJK saa maanantaina mukaansa viimeisenkin uuden vahvistuksensa, kun vielä viime viikolla FC Pyunik Jerevanin kanssa Eurooppa-liigaa pelannut Boris Kadio saapui Seinäjoelle ja mukaan joukkueen harjoituksiin.

Kadio on täydessä pelikunnossa ja pelikelpoinen, joten todennäköisesti hän on heti mukana SJK:n kokoonpanossa maanantain ottelussa Ilvestä vastaan.

- Kadio on pelannut kovia otteluita juuri viime viikkoina. Hän on täydessä kunnossa ja fyysisesti muutenkin erinomaisessa kunnossa. Hän tietää minun pelisysteemini, sarja on hänelle tuttu entuudestaan ja hän tuntee jopa suuren osan meidän pelaajista entuudestaan, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko seuransa verkkosivuilla.

Kadio on neljäs uusi pelaaja, joka liittyi kesän siirtoikkunassa SJK:n riveihin. Aiemmin mukaan tullut ukrainalainen Denys Oliinyk, teki kaksi maalia SJK:n voittaessa viime viikonloppuna VPS:n. Kenialainen Peter Opiyo on pelannut Oliinykin tapaan jo kolmessa ottelussa ja Trinidad ja Tobagon maajoukkuehyökkääjä Shahdon Winchester teki debyyttinsä VPS:ää vastaan. Winchester oli mukana järjestelemässä molempia Oliinykin maaleja.

- Meidän uudet pelaajat ovat päässeet hyvin sisään joukkueeseen. Oliinyk teki kaksi maalia, Winchester oli mukana molemmissa ja Opiyo oli hyvä keskikentällä. Se on tärkeää, että he onnistuvat, sillä jalkapallossa sillä, että olet hyvä tyyppi kentän ulkopuolella, ei ole mitään vaikutusta, vaan sinun pitää vakuuttaa pelikaverisi kentällä ja saada siten heidän hyväksyntänsä. Sen he ovat nyt tehneet ja saaneet hyvän vastaanoton, sanoo Eremenko.


SJK-Ilves OmaSP Stadionilla maanantaina 20.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia