AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2018

​Honkavaara tyytyväinen pisteisiin, ei esitykseen - "Tosi huono peli meiltä"

​Honkavaara tyytyväinen pisteisiin, ei esitykseen - "Tosi huono peli meiltä"

Jani Honkavaaran valmentama KuPS otti sunnuntaina niukan voiton TPS:stä ja katkaisi tappioputkensa. (Kuva: Juha Tamminen)

Jani Honkavaara oli helpottunut KuPS:n voitettua TPS:n 3-2 sunnuntaina. Isäntien pelillinen esitys jätti kuitenkin valmentajan mielestä paljon parannettavaa.

- Ei ollut helppo peli. Oli tosi huono peli meiltä. Olen tyytyväinen voittoon, paljon parempaan me pystymme, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara tiivisti omat tunnelmansa pelin jälkeen.

Keskiviikkona SJK:sta hankittu uusi pelaajavahvistus Reuben Ayarna pelasi ensimmäisen ottelunsa KuPS-asussa onnistuen hyvin.

- Ei ollut helppo peli. Piti taistella paljon ja me teimme turhia henkilökohtaisia virheitä. TPS taisteli hyvin ja meidän piti taistella enemmän. Ei ollut helppo peli meille. Me voimme parantaa paljon. Ensimmäisellä puoliajalla me emme olleet aggressiivisia, toiselle puoliajalle me tulimme aggressiivisemmin ja voitimme paljon palloja. Ensimmäinen peli, ensimmäinen voitto, olen tyytyväinen, Ayarna totesi.

Honkavaara oli tyytyväinen kolmeen sarjapisteeseen, vaikka ne tulivatkin odotettua heikommalla pelaamisella.

- Tänään me emme olleet hyviä, mutta voitimme. Ats Purje toi virtaa kentälle ja teki hienon maalin. Maalivahti Otso Virtanen otti hienon kopin lopussa. Pienillä asioilla me tänään voitimme, peliesitykseen ei voi olla tyytyväinen, "Honsu" totesi.

KuPS:n keskikenttäpelaaja Ville Saxman pelasi tällä kertaa laitapakkina ja keskikentällä Ayarna pelasi ensimmäisen ottelunsa KuPS:n paidassa.

- Tuntui siltä kuin olisimme pelanneet ensi kertaa yhdessä. Me tarvitsemme ehjiä jätkiä, oikean laitapakin pelipaikka meillä on ollut ongelmana. Nyt Saxman pelasi laitapakkina. Hyvä, että selvittiin, Honkavaara sanoi.

- Prässi ei toiminut koko aikana. Me muutimme muotoa ensimmäisen maalin jälkeen ja se toimi vähän aikaa. Puolustaminen oli tänään epävarmaa. Prässi toimi onneksi riittävän hyvin. Kopissa oli pelin jälkeen helpottuneita pelaajia, tämä voitto on iso buusti meille. Me olemme monessa ottelussa pelanneet hyvin emmekä ole saaneet palkintoa. Uskon että voitto helpottaa tilannetta ja ensi viikolla peli on varmasti parempaa. Oma peli ei toiminut koko pelissä, pieniä pilkahduksia oli.


KuPS-PS Kemi Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 12.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia