AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 18.7.2018

​FC Lahden hyökkääjähankinta ei pidä ihmetemppua mahdottomana torstaina

​FC Lahden hyökkääjähankinta ei pidä ihmetemppua mahdottomana torstaina

Ville Salmikivi edustaa nykyisin FC Lahtea. Viimeksi hän pelasi Veikkausliigassa kaudella 2016 HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ville Salmikivi tietää, ettei FC Lahti lähde torstain Eurooppa-liigan karsintapeliin hyvistä lähtökohdista. Hän uskoo silti joukkueen voivan ottaa hyvän tuloksen vieraskentältä.

FC Lahti kohtaa torstaina FH Hafnarfjordurin Islannissa Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa.

FC Lahti lähtee peliin taka-ajoasemasta. Viikko sitten Lahdessa pelattu ensimmäinen osa päättyi vieraiden tylyyn 3-0-voittoon.

Heinäkuussa FC Lahteen saapunut hyökkääjä Ville Salmikivi ei kuitenkaan heitä kirveästä kaivoon, vaikka tilanne on kieltämättä haastava, jos Lahti mielii selviytyä toiselle karsintakierrokselle.

- Lähtökohdat eivät ole ihan parhaat vieraspeliin, mutta vielä on ysikymppinen jäljellä ja vaikeimmistakin lähtökohdista on noustu, vaikka Mestarien liigassa Barcelona (toissa kaudella PSG:tä vastaan) ja Juventus viime kaudella. Jätkillä on kova luotto, että mennään sinne ja pystytään klaaraamaan hyvä tulos sieltä, Salmikivi sanoi.

Hän debytoi Lahden paidassa juuri ensimmäisessä osaottelussa. "Salmari" tuli kentälle 55. minuutilla, kun tauon jälkeen kentälle vaihdettu Stenio joutui jättämään kentän saatuaan kovan iskun niskaansa.

- Oli taas kiva pelata. Tuossa reilun viikon olin ollut messissä. Vähän vielä tarvitsee minuutteja, mutta hyvä, että nyt tuo debyytti on hoidettu pois alta.

FH Hafnarfjordur-FC Lahti pelataan torstaina 19.7. kello 22.15 Suomen aikaa.

Lisää uutisia