AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2018

​Pitääkö IFK Mariehamnin puolustus? – Nyt sitä koettelee kova kärkipari

​Pitääkö IFK Mariehamnin puolustus? – Nyt sitä koettelee kova kärkipari

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn isännöi lauantaina FC Interiä. Kristian Kojola odottaa innolla painia turkulaisten nimekkäiden kärkien kanssa.

IFK Mariehamn pelasi edellisen ottelunsa viikko sitten Seinäjoella ja anasti SJK:lta pisteen 1-1-tasatuloksella.

- Pelattiin hyvä toinen puoliaika SJK:ta vastaan, se otetaan mukaan sieltä ja nyt on luottavaiset fiilikset. Saatiin puolustusta vähän tiiviimmäksi ja nyt vain jatketaan siitä. Nyt on hyvä treeniviikko alla ja on saatu harjoitella hyvin, Kojola toteaa.

FC Inter on pelannut ailahtelevasti. Plakkarissa on komeita voittoa, mutta myös synkkiä tappioita.

- Odotuksiin nähden tulokset ovat olleet heillä vähän huonoja, mutta voittivat cupin finaalin. Heillä on todella hyvä kärkipari Furuholm-Källman ja tehneet paljon maaleja. Meidän pitää kuitenkin keskittyä omaan peliin ja se on menossa hyvään suuntaan, Kojola iloitsee.

Maarianhaminaan on luvattu lauantaiksi aurinkoista ja lämmintä säätä. Puitteet hyvälle jalkapallotapahtumalle ovat paikallaan.

- Nurmi alkaa olemaan hyvässä kunnossa. Säät ovat olleet sellaisia, että pitääkin olla. Toivottavasti aurinko jatkaa paistamista ja tulee paljon ylioppilaita paikalle, Kojola toteaa.


IFK Mariehamn-FC Inter Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 2.6. kello 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia