AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2018

​PS Kemin Kevin Mombilolla edessään erityinen ottelu: "Seura kohteli minua hyvin"

​PS Kemin Kevin Mombilolla edessään erityinen ottelu: "Seura kohteli minua hyvin"

Kuva: Juha Tamminen

Kuusi ottelua ilman voittoa Veikkausliigassa avauskierroksen jälkeen pelannut PS Kemi kohtaa perjantaina Espoossa sarjanousija FC Hongan.

Ottelu on yhdelle PS Kemin pelaajista erityinen, sillä täksi kaudeksi Kemiin FC Interistä siirtynyt Kevin Mombilo edusti espoolaisseuraa kausilla 2012-2014. Nopealiikkeinen laitapelaaja pelasi uransa ensimmäiset liigapelit espoolaisten paidassa.

- Seura kohteli minua hyvin ja pidin heidän yleisöstään, 25-vuotias pelimies muistelee.

- Pelasin siellä kolme vuotta ja siellä pelaa edelleen muutama minun tuttuni, kuten Tommi Saarinen, Konsta Rasimus, Jonas Levänen, Antti Mäkijärvi ja sitten PK 35:stä tuttu Lucas Kauffmann sekä viime kauden joukkuekaverini Macoumba Kandji. Vesa Vasara on minulle tuttu valmentaja myös.

Mombilo kertookin ystävystyneensä Kandjin kanssa heidän pelatessaan viime kaudella yhtä aikaa Turun Interissä.

- Kun hän siirtyi Honkaan soitin hänelle ja onnittelin. Kiva nähdä hänet perjantaina, vaikkei hän onneksi pelaakaan, Mombilo kertoo.

Kandji puuttuminen on kongolais-suomalaisen Mombilon mielestä PS Kemin onni.

- Honka on täynnä hyviä yksilöitä, mutta jos yksi pelaaja sieltä pitäisi nostaa esiin, nostaisin Kandjin. Hän on iso, todella taitava ja vaarallinen, laituri kehuu.


FC Honka-PS Kemi Tapiolan Urheilupuistossa perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia