AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2018

​HJK:ssa odotetaan vaikeaa reissua saarelle: "Tulee taistelupeli"

​HJK:ssa odotetaan vaikeaa reissua saarelle: "Tulee taistelupeli"

HJK pelaa kauden ensimmäisen vierasottelunsa Ahvenanmaalla. IFK Mariehamn on tunnetusti kova kotijoukkue.

HJK:n kausi 2018 starttasi kotiottelulla Ilvestä vastaan. Vieraat karkasivat alussa johtoon, mutta HJK tuli takaa ja rynnisti selvään 3-1-voittoon.

- Oli aika vaikea alku. Päästettiin maali erikoistilanteesta ja tehtiin peli itsellemme vaikeammaksi. Oltiin kärsivällisiä 90 minuuttia ja kolme maalia riitti voittoon. Kauden ensimmäiset pelit ovat aina vähän hankalia ennen kuin saa rytmin päälle, Riku Riski toteaa.

Riski ja HJK matkaavat seuraavaksi Ahvenanmaalle, jossa vastaan asettuu kauden 2016 mestari IFK Mariehamn. Riski ei ole pelannut Veikkausliigassa sitten kauden 2010, joten tuoretta oman käden tietoa IFK Mariehamnin kotitaian vahvuudesta ei ole.

- Vaikea sanoa, en ole käynyt siellä pitkään aikaan. Ennakkoon tiedetään kyllä, että tulee vaikea peli. IFK Mariehamn on vahva joukkue ja tulee taistelupeli siitä. Toivottavasti me pystytään pelaamaan hyvää omaa peliä ja käyttämään paikat hyödyksi. Kolme pistettä on ainoa tavoite tietysti, Riski toteaa.

IFK Mariehamn - HJK lauantaina 14.4. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia