AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 28.3.2018

​Savic palaa Seinäjoelle vastustajan paidassa: "Olen ikuisesti kiitollinen SJK:lle"

​Savic palaa Seinäjoelle vastustajan paidassa: "Olen ikuisesti kiitollinen SJK:lle"

Savic on edustanut myös PS Kemiä (Kuva: Juha Tamminen)

SJK isännöi Suomen Cupin puolivälierässä FC Honkaa Seinäjoen OmaSp Stadionilla torstaina 29.3. klo 18:30.

Joukkueiden välillä on nähty vuosien saatossa myös pelaajaliikennettä. Nykyisistä SJK-pelaajista Hongassa ovat pelanneet Mehmet Hetemaj, Dani Hatakka, Aristote Mboma ja Maximo Tolonen. Hongassa puolestaan on tuttuina miehinä nyt Youness Rahimi ja SJK:ssa Suomen mestaruuden voittanut Zeljko Savic.

- Olen erittäin tyytyväinen ollessani taas takaisin Suomessa ja Veikkausliigassa. Asiat ovat myös hyvin Hongan kanssa. Tämä on hyvä joukkue ja joukkue on näyttänyt olevansa valmis Veikkausliigaan. Meillä on hyvä tunnelma pelaajien kesken ja olemme sitoutuneet tekemään töitä, kertoo FC Honkaa nyt edustava Zeljko Savic.

- SJK on seura, jossa aloitin pelaamisen ulkomailla ja siellä kasvoin pelaajana siksi mikä nyt olen. Olen ikuisesti kiitollinen SJK:lle siitä mahdollisuudesta minkä siellä sain. On aina nautinto päästä pelaamaan Seinäjoella. Odotan siitä hienoa ottelua ja uskon, että siellä on paljon kannattajia paikalla, kuten aina Seinäjoella on, kehuu Savic lopuksi.


Cupin puolivälieriä voi seurata suorana Ruudussa.

Lisää uutisia