AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 15.3.2018

​FC Lahti palaa kotimaahan – "Edessä viikon tärkein peli"

​FC Lahti palaa kotimaahan – "Edessä viikon tärkein peli"

Stenio lähestyy pelikuntoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden Espanjan leiri on päättymässä ja joukkue kääntää katseet jo viikonlopun Suomen Cupin otteluun.

Harjoitusleiri Saloussa on palvellut joukkueen tarkoitusperiä erinomaisesti. Joukkue on viettänyt paljon aikaa videopalavereissa ja harjoituskentällä käyden läpi pelillisiä asioita. Leiri on tehnyt myös erittäin hyvää joukkuehengelle.

- Tämä on ollut erittäin antoisa reissu. Olemme yhtenäistyneet kaikella tapaa, niin joukkuehengen puolella kuin pelillisestikin. Olemme kuvanneet ja analysoineet harjoitus- ja pelitapahtumia. Kuormitus on ollut aika tapissa. Kerettiin myös pitämään kunnon vapaapäivä ja se katkaisi hyvin harjoittelua, Korkeakunnas kiittelee.

Loukkaantuneiden kirjoilla olevat Artjom Vjatkin ja Stenio ovat tehneet runsaasti töitä palatakseen pelikuntoon.

- He ovat tehneet fysioterapeutti Markus Kangasvieren kanssa paljon hommia ja molempien pelikunto on hyvin lähellä.

Joukkueen reissu huipentui keskiviikkona illalla, kun ohjelmassa oli Mestareiden liigan ottelu Barcelona – Chelsea paikan päällä. Torstaina edessä on lento takaisin Suomeen ja jo perjantaina työt jatkuvat mm. harjoitusten ja virallisen joukkuekuvan ottamisen merkeissä.

- Tämä on tosi kova viikko ja huipentuu sunnuntaina tähän asti tärkeimpään peliin, Korkeakunnas viittaa edessä olevaan Suomen Cupin puolivälieräkarsintaotteluun, jossa vastaan asettuu vieraskentällä FC Haka.

Lisää uutisia