AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2018

Veikkausliigajoukkueilla vilkas päivä – RoPS järjesti maalikarkelot

Veikkausliigajoukkueilla vilkas päivä – RoPS järjesti maalikarkelot

Simo Roiha tehtaili RoPS-paidassa hattutempun. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigajoukkueista peräti kuusi pelasi tänään lauantaina. Neljällä ohjelmassa oli Suomen Cupia, kahdella harjoitusottelu.

Päivä alkoi pelien osalta klo 13, kun FC Lahti voitti Mukkulan hallissa FC Hakan Suomen Cupin lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussaan 2-1. Lahtelaisten maalit iskivät Xhevdet Gela ja Pavel Osipov.

FC Honka voitti FC KTP:n Ömer Masarin maalilla 1-0 ja Ilves FC Viikingit Lauri Ala-Myllymäen, Jusif Alin ja Marius Noubissin osumilla 3-0. RoPS kohtasi Karhuhallissa MuSan ja järjesti kunnon maalikarkelot vieden pisteet 6-0-lukemin. Simo Roiha tehtaili hattutempun, Matheus Caliman osui kahdesti ja Lucas Lingman kertaalleen.

FC Inter matkusti Tukholmaan ja pelasi harjoitusottelun AIK:ta vastaan. Tulokseksi kirjattiin kotijoukkueen 3-0-voitto. SJK puolestaan voitti Vasa IFK:n 2-1. Seinäjokelaisten maalit tekivät Mehmet Hetemaj ja Aristote Mboma.

Suomen Cupin pelit jatkuvat huomenna, kun PS Kemi ja KuPS kohtaavat Junkohallissa klo 15. IFK Mariehamn saa vieraita Helsingistä, kun Ykköseen kaudeksi 2018 noussut Klubi04 saapuu Eckeröhalleniin. Ottelu alkaa klo 18.

Molemmat kamppailut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Ruudussa.

Lisää uutisia