AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.44 // 2.11.2017

Kautonen tyytyväinen SJK:n kolmeen jatkosopimukseen

Kautonen tyytyväinen SJK:n kolmeen jatkosopimukseen

Tuleva kausi on Richie Dormanille jo seitsemäs SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK julkaisi keskiviikkona tehneensä jatkosopimukset Richie Dormanin, Jarkko Hurmeen ja Jesse Sarajärven kanssa.

Jarkko Hurmeen sopimus on kaksivuotinen ja se kestää kauden 2019 loppuun. Richie Dormanin sopimus kattaa kauden 2018. Seuran oma kasvatti Jesse Sarajärvi jatkaa SJK:ssa kauden 2018 loppuun ja sopimuksessa on optio kaudesta 2019.

- Hienoa, että kaikki nämä kolme pelaajaa jatkavat meillä. Heillä on jokaisella oma historiansa seurassa ja he ovat kaikki enemmän tai vähemmän pitkään seurassa pelanneita pelaajia. Dorman on jopa määrätynlainen seuraikoni. Tiedän, että heillä kaikilla on kova motivaatio ja näytönhalu ensi kautta varten, päävalmentaja Tommi Kautonen kehuu.

SJK aloittaa valmistautumisen kauteen joulukuussa 2017 ja jo tammikuussa alkaa Suomen Cupin lohkovaihe.

Lisää uutisia