AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2017

Interin Mäntylä: "Motivaatiota löytyy ehdottomasti"

Interin Mäntylä: "Motivaatiota löytyy ehdottomasti"

Tero Mäntylä hakee tulosta myös kauden viimeisistä otteluista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Tero Mäntylä vakuuttaa, että motivaatiota riittää kauden kahdelle viimeiselle kierrokselle.

Interin paikka Veikkausliigassa ensi kaudelle varmistui lopullisesti maanantaisen HIFK:sta otetun 4-1 (1-1) -voiton myötä.

- Olimme ammattimaisia. Tiesimme, että olimme parempi joukkue ja lopulta sen myös näytimme. Ansaittu ja tärkeä voitto lopulta, kiitteli Mäntylä.

Interillä on tämän kauden Veikkausliigassa jäljellä vielä kaksi ottelua. Mäntylä lupaa, että motivaatiota kauden päättäviin otteluihin löytyy.

- Motivaatiota löytyy ehdottomasti. Meillä on paljon pelissä. Haluamme näyttää HJK:ta vastaan, etteivät he ole tällä hetkellä meitä parempia. Myös kannattajat ansaitsevat kauden viimeisessä kotiottelussa parasta. Mikä olisikaan parempaa kuin voittaa Suomen mestarit, sanoo Mäntylä.

Interin kauden viimeinen ottelu on ohjelmassa 28.10., kun tie vie SJK:n vieraaksi. Tuo ottelu on Mäntylälle tärkeä.

- Se on peli, joka on henkilökohtaisesti tärkeä minulle. Pääsen pelaamaan kotikentällä. He kävivät aikaisemmin ryöstämässä täältä pisteet ja nyt olisi tarkoitus tehdä sama heille, suunnittelee Mäntylä.


FC Inter - HJK perjantaina 20.10. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia