AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2017

Lundberg: "Joukkue taisteli tänään hyvin"

Lundberg: "Joukkue taisteli tänään hyvin"

Lopun takaiskumaali harmitti "Lundista". (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn pettyi raskaasti sunnuntaisen Veikkausliigapelin loppuhetkillä.

Keskikenttäpelaaja Ville Saxman tykitti upean 2-1-voittomaalin Kuopion Palloseuralle ja IFK:n oli lähdettävä pitkälle kotimatkalleen pettynein mielin.

- Olen pettynyt, mutta sellaista on jalkapallo. Tämä oli meiltä tiivis vieraspeli. Toisella jaksolla meillä oli ehkä hieman parempi kontrolli peliin. Pelaajat tekivät kovasti työtä. KuPS on erittäin hyvä joukkue. Iso laatu ratkaisi, me olimme epäonnisia ja hävisimme. 2-1-maali tuli lopussa ja sen jälkeen ei ollut enää paljon tehtävissä, päävalmentaja Peter Lundberg totesi.

IFK pääsi erittäin vahvaan johtoasemaan tunnin kohdalla hyökkääjä Aleksei Kangaskolkan puskettua upean 0-1-johtomaalin. Vahvasti hyökännyt KuPS rynni lopulta kuitenkin ohi.

- Oli kova peli. Kotijoukkue tietenkin painaa päälle ollessaan tappiolla. Pettyneitä me tietenkin olemme. Joukkue taisteli tänään hyvin. Kaksi edellistä vierasotteluamme Lahdessa ja Rovaniemellä olivat huonoja, nyt peli oli paljon parempaa. Se ei ollut kyllin riittävää voittoon asti, päävalmentaja totesi.

- Kotona me olemme olleet vahvoja. Vierasotteluista olemme keränneet vain seitsemän pistettä, se ei riitä ja sitä meidän pitää parantaa. Ottelu ottelulta me parannamme omaa peliämme ja yhtenäisyyttämme. Kun me saamme kolme-neljä hyvää peliesitystä peräkkäin, alkaa pisteitäkin tulla, Lundberg muistutti.


IFK Mariehamn-VPS sunnuntaina 27.8. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia