AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2017

Petteri Pennanen palaa kuopiolaisyleisön eteen

Petteri Pennanen palaa kuopiolaisyleisön eteen

Savon Sanomat Areena toivottaa Petteri Pennasen tervetulleeksi takaisin. (Kuva: Juha Tamminen)

Savon Sanomat Areenalla on luvassa tunteikas lauantai-ilta.

Kuopion Palloseuran riveihin palanneen Petteri Pennasen on määrä pelata ensi kertaa oman kotiyleisön edessä lauantai-illan huippuottelussa, jossa sarjaneloseksi noussut KuPS hyökkää sarjakolmosena olevan FC Lahden kimppuun.

Kuopiolaiset jatkoivat väkevää menoaan maanantai-iltana Helsingissä. HIFK kukistettiin vakuuttavalla tavalla maalein 1-4 ja Pennanen pelasi loistavan paluuottelun keltamustan riveissä syöttäen kuopiolaisten kolmannen osuman ja viimeistellen itse illan viimeisen osuman. Lauantaina on tähtipelaajan tunteikkaan kotiinpaluun vuoro.

- Pennanen on hyvin sisäistänyt sen mitä me pelissä tehdään ja se varmasti vielä paraneekin. HIFK-pelissä keskittymisemme oli hyvällä tasolla, pallollinen pelaaminen oli hyvää ja puolustaminen oli hyvää. Pallonriistoista me saimme hyviä tilanteita, esimerkiksi toinen maali lähti liikkeelle Pennasen pallonriistosta.

- Täysin ehjää 90-minuuttista me tavoittelemme edelleen. Monelta osin HIFK-ottelu oli meiltä tosi hyvä peli, nyt tulee erilainen peli Lahtea vastaan, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.


KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla lauantaina 22.7. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia