AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2017

Veikkausliiga ja Sanoma solmivat jatkosopimuksen

Veikkausliiga ja Sanoma solmivat jatkosopimuksen

Veikkausliiga ja Sanoma ovat solmineet jatkosopimuksen Veikkausliigan esittämistä koskien. Sopimus kattaa kaudet 2018–20 ja sisältää option kausista 2021–22.

Veikkausliiga on solminut Sanoma Media Finlandin kanssa kolmen vuoden sopimuksen kahden vuoden jatko-optiolla. IS Extra ja Ruutu+ näyttävät suorana kaikki Veikkausliigan ottelut myös jatkossa. Lisäksi Nelonen-kanavalla jatketaan paljon kiitosta saanutta Futiskierrosta, jossa seurataan samanaikaisesti kaikkia kierroksen otteluita.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähänastiseen Sanoman panokseen. On hienoa, että löysimme sopimukselle hyvän jatkon, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa toteaa.

– Sanoma Media Finland kehittää tämän sopimuksen myötä merkittävällä panoksella kotimaista jalkapalloa. Takana on kolme kautta hienosti sujunutta yhteistyötä. Yhteisenä tavoitteenamme seuraavan kolmen vuoden aikana on, että kiinnostus Veikkausliigaa kohtaan lisääntyy ja tuote paranee entisestään, Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja sanoo.

– Olen todella tyytyväinen Ruudun sisältötarjooman kehitykseen. Kotimaisen urheilun osalta kärkituotteinamme ovat jalkapallon, pesäpallon ja amerikkalaisen jalkapallon pääsarjat. Liigaa näytämme vielä ensi kauden ja ulkomaisista lajeista Ruudusta löytyvät muun muassa NBA ja rallin mm-sarja. Tavoittelemme asiakasmäärissä kasvua, joten tulemme jatkossa panostamaan uusiin urheilusisältöihin ja erityisesti viihdesisältöjen laajentamiseen, toteaa Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.


Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjaa hallinnoiva organisaatio. Veikkausliiga perustettiin vuonna 1989 ja Veikkausliigan ensimmäinen kausi pelattiin vuonna 1990. Veikkausliigan tehtävä on kahdentoista eri puolilta Suomea tulevan Veikkausliigan seuran ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä Veikkausliigan aidon ja avoimen arvomaailman esiintuominen.

IS Extra on Ilta-Sanomien maksullinen lisäpalvelu, joka tarjoaa tilaajilleen suoria huippu-urheilulähetyksiä, Urheilusanomien ja Ilta-Sanomien näköislehdet sekä vedonlyöntivihjeitä ja huippuartistien konsertteja.

Nelonen Median Ruutu+ tarjoaa monipuolisen urheilun livetarjonnan lisäksi suosituimmat kotimaiset viihdeohjelmat, huippusarjoja ja -leffoja sekä lasten suosikkiohjelmia.

Lisää uutisia