AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 19.6.2017

​Morelos HJK:sta Skotlannin suurseuraan

​Morelos HJK:sta Skotlannin suurseuraan

Kuva: Juha Tamminen

Hyökkääjä Alfredo Morelos siirtyy skotlantilaiseen suurseura Rangersiin. 20-vuotiaan kolumbialaistähden siirto on HJK:n seurahistorian merkittävin.

HJK hankki nuoren hyökkääjätähti Moreloksen riveihinsä helmikuussa 2016 kauden loppuun kestävällä lainasopimuksella. Joulukuussa 2016 HJK käytti osto-optionsa, teki seurahistorian suurimman pelaajaoston ja solmi Moreloksen kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Buffalo-lempinimen saanut Morelos (s.1996) valittiin viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi hyökkääjäksi, teki kuudessa europelissä neljä maalia ja johtaa tällä hetkellä Veikkausliigan maalintekijätilastoa.

Morelos siirtyi HJK:n riveihin Independiente Medellínin joukkueesta. Huippulupaava hyökkääjä ehti jo nuoresta iästään huolimatta saada kotimaassaan lempinimen "Goleador", mikä tarkoittaa maalintekijää. Mainetta Morelos on niittänyt myös Kolumbian kivikovassa U20 maajoukkueessa, josta HJK hänet scouttasi.


HJK-IFK Mariehamn Telia 5G Areenalla torstaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia