AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2017

FC Lahden tasapeliputki jatkuu (FC Lahti-VPS 0-0)

FC Lahden tasapeliputki jatkuu (FC Lahti-VPS 0-0)

FC Lahti ja VPS pelasivat lauantaina maalittoman tasapelin Lahdessa.

FC Lahti pelasi lauantaina jo kolmannen 0-0-tulokseen päättyneen ottelunsa, kun se tasasi pisteet Lahdessa VPS:aa vastaan.

VPS lähti pelaamaan tutusti pallonhallinnan kautta ja pyörittelikin ensimmäisistä minuuteista lähtien palloa puolustuksessaan. "Vepsu" sai luotua yhden puolittaisen maalipaikan, mutta sen enempää hienouksia ei ensimmäisellä jaksolla nähty.

Toisella jaksolla VPS pääsi tekopaikalle. Juha Hakola leikkasi hieman sisään ja ampui vaarallisesti. Lahtelaisten maalivahti Aleksandr Vasjutin kuitenkin torjui pallon komeasti. Maalipaikoilla ei jatkossakaan juhlittu. Lahti sai ensimmäisen vedon, kun pelikello lähenteli 53 minuuttia. Marko Simonovski ja Santeri Hostikka pääsivät molemmat kokeilemaan, mutta vaasalaisten puolustus peitti laukaukset hyvin.

FC Lahti sai ensimmäisen laukauksensa maalia kohti 20 minuuttia ennen loppua. Hendrik Helmke ampui kaukaa ja VPS:n molari Marko Meerits koppasi pallon syliinsä pienen pomputtelun jälkeen. Lahti saikin pientä otetta, mutta maalipaikat jäivät puuttumaan.

Ottelu sai vielä värikkään lopun, kun neljä minuuttia ennen loppua Ebrima Sohna taklasi myöhässä Hendrik Helmkeä. Ottelun erotuomari Dennis Antamolle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin nostaa punainen kortti ulosajon merkiksi. Lahti ei kuitenkaan saanut hyödynnettyä miesylivoimaa, vaan pisteet tasattiin lukemin 0-0.


FC Lahti-Ilves Lahden stadionilla perjantaina 16.6. kello 18.30 ja KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia