AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2017

Nollapeli lämmitti lahtelaisia

Nollapeli lämmitti lahtelaisia

Toni Korkeakunnaksen FC lahti haki Turusta pisteen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ja FC Lahti tasasivat Turussa pisteet lukemin 0-0.

Nollapeli oli FC Lahdelle jo kolmas perättäinen.

- Hyvä, että saimme pidettyä nollan vieraissa. Siinä mielessä voi olla tyytyväinen pisteeseen, mutta kyllä niitä maaleja pitäisi pystyä tekemään toiseen päähän, jotta pisteitä tulisi enemmän. Tässä on näitä tasapelejä tullut nyhvättyä, FC Lahden toppari Pyry Kärkkäinen toteaa seuransa verkkosivuilla.

FC Lahti sai ottelussa ikävää jobinpostia, sillä niin Hassan Sesay kuin Drilon Shala jouduttiin molemmat vaihtamaan loukkaantumisten vuoksi pois kentältä.

- Lähinnä suurin harmitus tässä on se, että kaksi pelaajaa putosi rivistä. Päällimmäisenä mielessä on huoli heistä, päävalmentaja Toni Korkeakunnas puolestaan kertoo.

Korkeakunnasta lämmitti joukkueen hyvä puolustuspelaaminen, mutta hän jäi kaipaamaan terävyyttä hyökkäykseen.

- Meidän ote parani mitä pidemmälle peli eteni, mutta hyökkäyspelaamisemme oli tänään pallollisesti vaatimatonta. Paljon tuli syöttöharhoja ja meiltä puuttui ratkaisuissa päättäväisyys ja maltti. Tämä oli meiltä tahmea peli, mutta se osoittaa joukkueelta luonnetta, että pystyimme kaivamaan vaikeasta paikasta pisteen mukaan, "Toke" sanoo.

FC Lahden tiukka ottelutahti jatkuu jo tulevana lauantaina, kun VPS saapuu Lahden Stadionille vieraaksi.

FC Lahti-VPS Lahden stadionilla lauantaina 3.6. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia