AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2017

Erfan Zenelilla edessä ainutlaatuinen ottelu

Erfan Zenelilla edessä ainutlaatuinen ottelu

Erfan Zeneli odottaa HJK:n kohtaamista mielenkiinnolla.

SJK-leirissä odotetaan HJK-peliä erityisellä mielenkiinnolla. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona Telia 5G Areenalla.

SJK:lla on alla 1-1-tasapeli IFK Mariehamnia vastaan. Seinäjokelaiset tulivat pelissä tasoihin toisella puoliajalla ja muutenkin juuri toisen 45-minuuttisen esitys tyydytti päävalmentaja Sixten Boströmiä.

- Sellaista sen pitää olla ja missään tapauksessa vähempi ei riitä Helsingissä. Uskon, että ne keskustelut mitä silloin kävimme puoliajalla ja mitä olemme käyneet nyt pelin jälkeen, niin kaikki pelaajat sen myös ymmärtävät, Boström toteaa.

- Tietenkin kaikkiin peleihin pitäisi syttyä, mutta on joitain sellaisia pelejä, jotka sytyttävät jo ihan sellaisenaan jokaisen pelaajan. Uskoisin, että varmasti ainakin Vepsu-pelit ja nämä HJK-pelit ovat juuri sellaisia, luotsi lisää.

Boström, kuten moni SJK:n pelaajakin, on itse urallaan aiemmin edustanut HJK:ta. Silti yhdelle SJK:n pelaajalle pelaaminen HJK:ta vastaan keskiviikkona on aivan erityinen kokemus.

- Se ei tule olemaan meille helppo peli ja meidän täytyy lähteä siihen kovan työn kautta. Itselleni tämä on myös ensimmäinen kerta, kun pelaan vierasjoukkueen paidassa sillä stadionilla. Mielenkiinnolla odotan sitä, mutta kovaa me tullaan täältä, Erfan Zeneli kommentoi.

"Efu" pelasi HJK:n paidassa yli 200 ottelua ja voitti Veikkausliigan viidesti.

- Olen jutellut nyt monen HJK-ihmisen kanssa ja meillä on tietenkin hyvä suhde. Tiedän, että he tykkäävät siellä minusta ja minä tykkään heistä. Mutta pelin aikana voi tulla tilanteita, joissa käydään kuumana ja se on vain hyvä asia. Minun mielestä pelaaja, joka ei koskaan suutu pelissä, ei ole edes täysillä mukana. Minä itse ainakin suutun sekä elän pelissä ja tilanteissa täysillä. Haluan aina voittaa ja en mene sinne pitämään hauskaa.


HJK-SJK Telia 5G Areenalla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia