AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 29.5.2017

Interin Moisander: "Nöyryys mukaan myös kotiotteluihin"

Interin Moisander: "Nöyryys mukaan myös kotiotteluihin"

Henrik Moisander kaipaa kurinalaisuutta myös kotikentälle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin maalivahti Henrik Moisander pelasi kauden toisen nollapelinsä lauantaina HIFK:ta vastaan pelatussa Veikkausliigaottelussa.

Moisander uskoo, että 0-2 vierasvoitto nostaa joukkueen itseluottamusta myös keskiviikon kotiotteluun FC Lahtea vastaan.

- Voitto oli tärkeä meille, koska edellinen ottelu Kemiä vastaan oli huono. Puolustimme hyvin, eikä HIFK päässyt oikeastaan kuin kerran kunnon tilanteeseen. Uskon, että tämä antaa taas lisäbuustia meille ja keskiviikkona nähdään kotikentällä jälleen entistä voitontahtoisempi Inter, lupaa Moisander.

Interin kotiottelut eivät ole sujuneet toivotulla tavalla. Ainoa kotivoitto on kauden avausottelusta RoPS:aa vastaan. Moisanderin mukaan kotiotteluihin pitää löytää samaa nöyryyttä ja kurinalaisuutta kuin vieraissa.

- Vieraissa olemme puolustaneet kurinalaisemmin kuin kotona. Nyt meidän pitää saada tämä sama nöyryys puolustussuuntaan siirrettyä myös kotiotteluihin.

- Jos onnistumme siinä, niin varmasti tulosta alkaa tulla myös kotona Veritas Stadionilla, sanoo Moisander.


FC Inter-FC Lahti Veritas Stadionilla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia