AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2017

FC Lahti ja HJK maalittomaan (FC Lahti-HJK 0-0)

FC Lahti ja HJK maalittomaan (FC Lahti-HJK 0-0)

FC Lahti ja HJK eivät saaneet maaleja aikaan Lahden stadionilla. Näin Veikkausliigan kamppailu päättyi 0-0.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Ensimmäinen tilanne syntyi vierailijoille jo ensiminuuteilla, kun FC Lahden puolustus menetti pallon vaarallisesti. Evans Mensahin laukaus kuitenkin suuntautui Lahden onneksi hiukan ohi maalin. Muuten ensimmäinen 20-minuuttinen mentiin kotijoukkueen komennossa, mutta vaarallisia paikkoja mustapaidat eivät onnistuneet luomaan.

Puolen tunnin kohdalla HJK otti otteen pelistä. Mensahilla ja Alfredo Moreloksella oli paikkansa, mutta pelaajien laukaukset eivät löytäneet perille. Klubi sai muutaman vaarallisen erikoistilanteen, mutta Lahti kesti jälleen. Ottelun paras paikka siunaantui Klubin Juha Piriselle, jonka tulisen kaukovedon Aleksandr Vasjutin torjui komeasti kulmaksi. Tauolle lähdettiin maalittomassa tilanteessa.

Toinen jakso alkoi siitä, mihin ensimmäinen jäi. Kymmenen peliminuutin jälkeen Morelos pääsi ampumaan vapaasti, mutta veto painui niukasti ohi. Vierailijat hallitsivat palloa lähes loppujakson, mutta Lahti piti pallon poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Aivan lopussa Lahti sai luotua painetta, mutta laukaukset jäivät puuttumaan. Lopulta pisteet tasattiin 0-0-lukemin.


FC Inter-FC Lahti Veritas Stadionilla keskiviikkona 31.5. kello 18.30 ja HJK-SJK Telia 5G Areenalla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia