AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2017

​FC Interin Manev kääntänyt katseensa kohti HIFK-ottelua

​FC Interin Manev kääntänyt katseensa kohti HIFK-ottelua

Kosta Manev on kääntänyt jo katseensa kohti lauantain ottelua HIFK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin tiistainen ottelu PS Kemiä vastaan oli isännille pettymys. Vierasjoukkue PS Kemi poistui kentältä 3-1-voitto takataskussaan.

FC Interin tiistainen kotiottelu PS Kemiä vastaan oli isännille pettymys. Vierasjoukkue poistui kentältä 3-1-voitto takataskussaan.

Interin puolustuksen keskustassa pelanneen Kosta Manevin mukaan ensimmäisen jakson jälkeen joukkueella oli vielä ihan hyvin pullat uunissa.

- Pelin alku oli mieltä ihan hyvä, mutta Kemi pääsi siinä lopulta vähän helposti johtoon. Saimme kuitenkin maalin tehtyä ja asetelmat toiselle jaksolle olivat ihan hyvät, Manev näki.

Toisen jakson pelaaminen jätti Interin osalta toivomisen varaa, vaikka tarkoitus oli ihan päinvastainen.

- Toisella puoliajalla oli ajatus sitten kääntää peli meille, mutta Kemi sai sitten tehtyä ne maalit. Puolustimme niissä tilanteissa huonosti, hän myönsi.

Manevin mukaan joukkue ei kuitenkaan aio jäädä murehtimaan tappiota liiaksi. Katseet käännetään nopeasti kohti lauantain HIFK-ottelua.

- Tärkeintä on nyt unohtaa tämä peli mahdollisimman nopeasti. Meillä on jo lauantaina peli ja siinä on hyvä sauma tulla jo takaisin.


HIFK-FC Inter Telia 5G Areenalla lauantaina 27.5. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia