AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2017

Interin Furuholm kiitti joukkueen taistelua

Interin Furuholm kiitti joukkueen taistelua

"Furkka" onnistui maalinteossa Ilvestä vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter haki melko harvinaisen vierasvoiton perjantaina Tampereelta Timo Furuholmin ja Njazi Kuqin maaleilla. 0-2 (0-2).

Inter-kapteeni Furuholm ylisti pelin jälkeen joukkuettaan.

- Pakko olla ylpeä joukkueesta. Jokainen painoi hommia kovalla asenteella tänään. Yksi meidän teemoista oli juuri taistelu. Pelin tulos voi olla aina mitä vaan, mutta luovuttaa ei saa koskaan. Emme jättäneet yhtään tilannetta kesken ja saimme siitä lopulta palkinnon, sanoi Furuholm Interin sivuilla.

Pelin ensimmäinen jakso oli melko tasaista pelaamista. Peli oli kyllä Interin hallussa, mutta Ilveksen sumppu piti Interin pois maalipaikoista. Furuholmin mukaan joukkue jaksoi kuitenkin olla kärsivällinen.

- Pidimme palloa kyllä jo ensimmäisellä jaksolla. Ilves sumputti keskustan kuitenkin hyvin, eikä myöskään pitkä nurmimatto helpottanut pelaamista. Jaksoimme kuitenkin yrittää tauon jälkeen kärsivällisesti. Uskoimme itseemme ja lopulta ne paikat tulivat, mistä teimme maalit, kertasi Furuholm.

Furuholm teki ottelun maaleista ensimmäisen. Tarkan keskityksen maaliin tarjoili Macoumba Kandji.

- Mac keskitti vasurilla hyvin. Ehdin palloon ennen topparia ja se meni loppujen lopuksi jalkapohjasta takakulmaan, kertasi Furuholm maaliaan.

Furuholm myönsi, että helpolla voitto ei tullut. Inter joutui pelin lopussa koville.

- Ei voitto missään nimessä tullut helposti. Jouduimme tekemään paljon hommia ja olimme väsyneitä lopussa. Siinä peli meni välillä vähän päästä päähän juoksuksi. "Nassen" maalin helpotti lopulta tekemistämme, päätti Furuholm viitaten Njazi Kuqin 0-2 -osumaan.


FC Inter-PS Kemi Veritas Stadionilla tiistaina 23.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia